Tipurile de Elevi

Sunt 10 tipuri de elevi in lumea asta :

  • elevul mai mult de atât : - Cunoscut de majoritatea sub denumirea de ‘tocilar’ . Este acel elev care are notă mare chiar şi la obiectul care-l urăşte (ex. Dacă eu aş avea 9 sau 10 la Română sau Istorie, aş fi sigur tocilar) . Nu intru în detalii că nu-i nevoie.
  • elevul normal : - Cel care învaţă atât cât trebuie, care chiuleşte dar se încadrează în limita absenţelor semestriale (adică, are absenţe multe dar şi nota 10 la purtare) , care nu îşi face temele decat dacă va şti că va fi controlat la ele…
  • elevul care-şi îneaca amarul : - Cel care dacă ia o notă proastă, vine mahmur a doua zi la şcoală. Sau chiar şi făra acea nota…
  • elevul Y!M : - Este acel elev care cere temele prin intermediul Yahoo Messenger-ului, dă buzz non-stop colegilor şi trimite mass-uri cu întrebari legate de orarul de a doua zi, dar care nu-şi învaţă niciodată nimic (eventual preferă să pună o poză în plus pe hi5) .
  • elevul dărâmat : - Cel care stă toată ziua la şcoală cu capul pe bancă, iar când ajunge acasă se culcă şi doarme cât poate .
  • elevul inexistent : - Este cel care are multe absenţe în catalog (de ordinul zecilor) şi care este expert în scrierea cererilor (si printarea scutirilor) evident, false .
  • elevul care nu are ce face vara : - Profesorii îi spun mai mereu la sfârşit de an că urmează a se reîntâlni în vara ce urmează .
  • elevul cool cu caracter de cur : - Acela care merge pe holurile şcolii/liceului bazat, ca şi cum ar avea 100 ţigani în spate, care se crede macho-man şi care, binenţeles, nu are vreo legatură cu şcoala (ca instituţie de învăţământ) .
  • elevul exemplar : - Nu prea există, dar e cel care este apreciat de toţi profesorii si colegii pentru ceea ce este, şi care nu are tendinţe de a deveni ‘elev mai mult de atât’ .
  • elevul mixat : - Care are câte puţin din toate cele de mai sus…
  • Scris de RedBoy

     

    6 comentarii:

    1. Anonim said,

      am imaginatie... nu ? :D

      on 19 decembrie 2007 la 04:43  


    2. Anonim said,

      mda :))

      on 19 decembrie 2007 la 04:47  


    3. OLiX said,

      la naiba, eu am fost un elev normal ?? nu cred ca-s asa normali aia care-si fac temele doar daca stiu ca vor fi controlati..

      Cat de normal poti sa fii daca iei catalogul de pe masa si faci o tura de clasa cu profesoara alergand dupa tine ?

      Sau cum e sa aduci un CD la ora de info, pe care erau niste mp3-uri cu MAFIA, profa de Info le aude, se duce la director, iar a 2-a zi aude toata scoala ca tu ai adus materiale pornografice in scoala ? :))

      Adica eu nu vrea sa ma simt chiar asa normal !

      on 19 decembrie 2007 la 06:56  


    4. Anonim said,

      ai dreptate...:))
      chiar astia sunt...

      on 20 decembrie 2007 la 06:03  


    5. Anonim said,

      foarte interesant . eu cred ca m-as incadra in al treilea sau al doilea

      on 21 decembrie 2007 la 23:19  


    6. Anonim said,

      sa'nteleg ca tu esti elevul inexistent ? :))

      on 22 decembrie 2007 la 14:09